Inchirieri auto


Echipa Muta-Casa.ro va pune la dispozitie flota auto.

Se pot inchiria cu sofer urmatoarele tipuri de autoutilitare, vanete, camioane, camionete.

Aici veti gasi o lista de vehicule comerciale folosite in transportul de marfuri

 • INCHIRIERE VAN: Proiectat pentru transport pachete de rapid parțiale sau mici (paleti, cutii, baloti etc.). Acest model reprezintă o alternativă eficientă la transportul rutier de marfă. Sarcină utilă de transport pot varia în funcție de model, intre 1 și 1,5 tone. Caracteristici generale (variază în funcție de producător): – Greutate Totala: 3.5 tone – Capacitate de incarcare: 1 – 1,5 to – Volum: aprox 15 mc – Dimensiuni: 4,0 x 1,9 x 2,0 m (L * l * H). Utilizari generale: Livrari rapide, distributie produse, transporturi exclusive Cunoscute in breasla sub numele de “sprinter” Vanetele au structuri diferite, după cum urmează:
 1.  VAN Prelata De uz general, încărcarea se poate face din spate, lateral și din partea de sus. De obicei, se poate dispune de o capacitate de încărcare mai mare> 1,5 to Poate transporta 8 europaleti.
 2. VAN Carosat Are scopul de a transporta de mărfuri generale, dar poate fi încărcata doar din spate. Poate fi ajustata pentru transporturi speciale de: haine, bunuri care trebuiesc sa fie izolate, alimente și băuturi care au nevoie de temperaturi speciale cat si pentru bunuri refrigerate cu temperaturi de la -22. Acestea oferă, de asemenea, o mai mare siguranță a bunurilor.
 3. VAN platforma Platforma este folosita pentru orice marfa care nu necesita conditii speciale de functionare cat si pentru materii prime.
 • INCHIRIERE SEMI-REMORCI Semiremorci sunt un tip special de vehicule comerciale. Sunt atașate la un cap tractor. – Greutate maxima adnisa: 40 tone (inclusiv tractor) – Capacitate de incarcare: pana la 24 to – Volumul: app 85 – 100 mc – Dimensiuni: 13.6 x 2.4 x 2.7 m (L * l * H). Există diferite tipuri de semi-remorci pentru scopuri diferite, puteți găsi unele dintre cele mai utilizate mai jos:
 1. Semiremorca cu prelata cu obloane sau fara obloane – perdea Este cel mai utilizat semi-remorcă. Scopul principal pentru acest tip de semiremorcă este de a transporta mărfuri generale, de obicei, pentru transporturi de marfa paletata. Pot transporta 33 de Euro-paleti (120 * 80 cm). De asemenea, pot fi folosite pentru a transporta marfuri lungi. Dimensiunile generale ale acestui tip de semiremorcă sunt 13,6 * 2,4 * 2,7 m (L * l * h) și încărcare se poate face pe lateral, de sus și din spate. Greutatea pe care o pot transporta merge până la 24 de tone. Acest tip de semiremorcă poate fi echipat cu scanduri laterale pe toata inaltimea peretilor laterali.
 2. Semiremorca duba, furgon Duba frigo este o remorcă speciala cu o temperatură de interior reglabilă. Temperatura poate fi stabilita în funcție de marfa de la -22 grade C +12 grade C. În general se pot transporta diferite fronturi de temperaturi de până 3 diferite pe aceeași remorcă. Dimensiunile generale sunt 13,6 * 2.4 * 2.5 m (L * l * h), pot fi încărcate doar din spate, pot transporta 20 de tone.
 3. Platforma Platforma este utilizată pentru produse care nu au nevoie de condiții speciale de transport. Utilizate pe scară largă pentru materiale de construcți,i pentru transport de mașini mari, utilaje. Platformă poate fi, de asemenea, echipat cu obloane laterale. De multe ori sunt folosite pentru a transporta marfa agabaritica.de asemenea: DUBA (haine sau produse care trebuiesc izolate fata de mediul extern), IZOTERME (bunuri care au nevoie de temperatură constantă insa fără temperatură ajustabila, doar ambientala),WALKING FLOOR (pentru materii prime, pot fi încărcate si de sus, are sistel propriu pentru).
 4. Cisterna Cisternele pt avea rezervoare specializate pentru: produse alimentare, produse chimice, petrol, uleiuri, etc. Pot menține temperaturi diferite, pot avea mai mult de 1 compartiment si pot transporta până la 35.000 L
 •  INCHIRIERI CAMIOANE Camioane stau la baza a vehiculelor comerciale. – Greutate: 7.5 to – Capacitate de incarcare: până la 3 tone – Volumul: app 35 – 40 mc. – Dimensiuni: 6 x 2,4 x 2,5 m (L * l * H). Denumirea in breasla, “septica”, datorita faptului ca are 7.5 to greutatea totala. Ca și celelalte tipuri le-am văzut acestea sunt cele mai des intalnite:
 1. Camion cu prelata. Dimensiunile generale dunt de 6 * 2,4 * 2,5 m iar greutatea de până la 3 . Folosit pentru uz general, pot transporta până la 15 euro-paleti (120 * 80) Se încarcă se poate face din lateral, din spate și din partea de sus. Pot sa aibe un trailer atașat. Impreună sunt camion cu remorca sau tandem si au 115-120 m3,  lungimea de 7,5 + 7,5 metri sau in orice combinație care are ~ 15 metri în total.  
 2. Camion duba, furgon Duba de asemenea poate transporta marfa generala insa poate fi incarcata doar prin spate. Poate fi ajustat pentru transporturi specializate de: haine bunuri care trebuiesc sa fie izolate alimente și băuturi care au nevoie de temperaturi speciale. Acestea oferă, de asemenea, o mai mare siguranță.
 • INCHIRIERI AUTOBUZE, MICROBUZE, AUTOCARE PERSOANE. Va punem la dispozitie experienta noastra oferindu-va autocare, microbuze de inchiriat si personal de bord de inalta tinuta. Veti avea astfel siguranta unor deplasari si excursii reusite din toate punctele de vedere

Pentru oricare dintre cele de mai sus si nu numai va asteptam prin orice mijloc de CONTACT.